Klantenservice

Promotiedrukker staat voor u klaar! Wij streven er naar om iedere klant perfect te helpen. Drukwerk zijn op maat gemaakte producten en vragen dan ook vaak persoonlijke begeleiding.

Contactgegevens

Heeft u vragen over onze producten of heeft u speciale wensen? Neem gerust contact op en dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Promotiedrukker is onderdeel van Signmakers-Zeeland.nl

Promotiedrukker.nl
Fagotweg 11
4337 RC Middelburg
Telefoonnummer : 0118 - 851293
E-mailadres : info@promotiedrukker.nl
KvK                          : 20159371
BTW nummer        : NL149265773B01

Aanleverspecificaties

Promotiedrukker ontvangt uw bestanden bij voorkeur als PDF bestand. Bestanden die op een andere manier worden aangeleverd worden door onze medewerkers gecontroleerd. Let op Promotiedrukker.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor door u gemaakte fouten wat betreft de aanlevering. Zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Snijmarge

Bestanden dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten, hierbij dient rekening gehouden te worden met 3mm marge aflopend aan alle zijden. Daarbij dienen alle zijden van het uiteindelijke formaat tenminste 3 mm vrij te zijn van teksten en andere belangrijke informatie.
Lijnen mogen niet dunner zijn dan 0,25 pt, negatieve lijnen dienen tenminste een dikte van 0,5 pt te hebben. Gedetailleerde aanleverspecificaties per product vind u bij de desbetreffende producten, voordat u het product in uw winkelmandje plaatst.

Kleuren

Full-Colour (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. PMS (solid colors) kleuren dienen bij Full-Colour drukwerk te worden omgezet naar CMYK. Drukwerk in 1, 2 en 3 kleuren dient te worden opgemaakt in PMS, hiervoor accepteren wij alleen PDF bestanden met paskruizen.
Alle afbeeldingen moeten in pixels uitgedrukt minimaal 300 DPI zijn voor het beste resultaat. Bestanden met een resolutie van minder dan 300 DPI verliezen kwaliteit in het drukwerk.

Klachten of suggesties

Heeft u een opmerking, vraag, of klacht over producten of de service van Promotiedrukker.nl mail dan naar info@promotiedrukker.nl, of bel met +31 (0)118-851293. U ontvangt altijd zo spoedig mogelijk een reactie van de klantenservice van promotiedrukker.nl